1) Sângerări ale nasului şi ale plămânilor. Apar în mai multe rapoarte ale unor adăposturi pentru persoane în vârstă. Aceste simptome pot fi atribuite direct aerosolilor atmosferici pulverizaţi prin intermediul dârelor morţii – chemtrails-uri);
2) Astm şi alergii: numărul din ce în ce mai mare de tineri care utilizează inhalatoare este neliniştitor.
Mulţi prezintă diverse iritaţii datorită tuturor acestor agenţi toxici;
3) Aspergiloză bronho-pulmonară alergică (ABPA) (ciuperci microscopice la nivelul plămânilor la copiii mici);
4) Gripă, bronşită şi pneumonie (acestea au proporţii endemice, medicii au constatat că pacienţii lor au nevoie de mai multe săptămâni pentru a-şi reveni şi se plâng de ineficienţa antibioticelor);
5) Simptome respiratorii superioare, inclusiv sindromul de blocare pulmonară (PDS) la nou-născuţi, copii mici şi chiar la adulţi, moartea infantilă bruscă (SIDS) şi înmulţirea rapoartelor despre moartea bruscă a unor atleţi (acestea sunt atribuite, conform buletinelor de ştiri, particulelor prezente în aer sau poluării);
6) Febra sau transpiraţiile nocturne;
7) Decesele datorate fungusului negru, mucegaiului negru sau roşu de pe recoltele agricole (numeroşi fermieri raportând schimbări notabile ale pH-ului solului şi al apei), din clădiri (inclusiv şcoli) şi din sistemele de ventilaţie;
8) Simptome asemănătoare artritei şi dureri musculare;
9) Tulburări gastrointestinale;
10) Infecţii ale vezicii urinare (inclusiv enurezis, nu numai la copiii mici, ci şi la adulţi);
11) Oboseală extremă sau cronică;
12) Pierdere bruscă a auzului; acufene (senzaţii auditive sub formă de zgomote şi vâjâituri în urechi, fără vreun stimul extern), ameţeală (stare resimţită de persoane din ce în ce mai numeroase, imediat înainte sau după o furtună sau o modificare rapidă de temperatură);
13) Vedere înceţoşată, ticuri nervoase în urma expunerii la aerul exterior;
14) Piele uscată şi buze crăpate, erupţii cutanate, răni şi infecţii fungice, îmbătrânirea pielii;
15) La femei: sângerare menstruală dureroasă şi prelungită;
16) Confuzie şi îngreunarea proceselor mentale; gândurile sau sentimentele par a fi înceţoşate;
17) Probleme imunitare (lupus, tiroidă, boala Crohn şi boala Addison, fibromialgie, borelioza Lyme, artrită şi reumatisme).
Analize biologice şi chimice ale efectelor lor extrem de dăunătoare
Putem obţine noi înşine eşantioane ale substanţelor care intră în componenţa dârelor morţii (chemtrails-uri), cum ar fi bariul sau alte elemente menţionate, procurându-ne un filtru HEPA pe care îl vom expune la aerul ambiant timp de câteva zile. În continuare, le putem extrage prin tehnici care sunt explicate la adresa următoare, în engleză: http://www.carnicom.com/precip1.htm
(Filtrele HEPA sunt filtre de foarte mare eficienţă, realizate dintr-un mediu filtrant din hârtie de microfibră de sticlă, hidrofugă, tratată fungicid şi bactericid, ce nu conţine celuloză. Sunt utilizate pentru filtrarea particulelor extrem de fine, submicronice, aflate în suspensie în aer, ceaţă, viruşi, aerosoli radioactivi etc., pentru medii care necesită o foarte înaltă puritate a aerului. Puteţi găsi filtre HEPA la această adresă: http://www.filtre-aer.ro/produse.php?cod_categorie=4)
Lista de produse, agenţi chimici, bacterii, minerale sau altele poate fi găsită pe diferite site-uri, dintre care principalul este: http://www.carnicom.com
1 – Dibrometan: interzis în 1984 de EPA (Environment Protection Agency, Agenţia de Protecţie a Mediului), EDB (C2H4Br2) este un aditiv de carburant (JP-8 este un carburant de propulsie pe care îl utilizează avioanele) şi un insecticid cancerigen cu un uşor miros de cloroform. Se susţine că este asemănător iodurii de argint care, în trecut, a fost folosită pentru „însămânţarea“ norilor şi modificarea climei. Odată absorbit în trup, dibrometanul poate provoca depresie sau afectarea gravă a sistemului nervos central şi de asemenea edem pulmonar, care este o acumulare de lichid în plămâni.
Simptomele edemului pulmonar includ anxietatea, dificultăţile respiratorii şi tusea. Produsul este extrem de iritant pentru mucoase şi pentru căile respiratorii. La adresa de mai jos sunt descrise detaliat problemele provocate de această substanţă chimică: http://www.globenet.org/spip.php?page=recherche.
2 – Pseudomonas aeruginosa: aceste bacterii comune au capacitatea de a cauza maladii la oameni. Ele se pot adapta şi prolifera în diferite medii naturale, inclusiv cel al oamenilor. Le găsim chiar şi în pământ (aceasta sugerând contaminarea solului cu substanţe provenite din dârele morţii (chemtrails-uri)). Este surprinzător că, în zilele noastre, ele sunt fabricate, în diferite scopuri, de către companii cum ar fi PathoGenesis. Tulpini ale acestei bacterii au fost descoperite în apa potabilă şi în spitale. Odată inhalată de o persoană deja vulnerabilă (care suferă de fibroză chistică, spre exemplu), se formează ciorchini de vâscozitate numiţi bio-filme, care obstrucţionează măsurile naturale de apărare ale sistemului imunitar.
Bacteria poate transfera orizontal, altfel spus între specii, informaţia genetică la gazdă, prin intermediul transducţiei şi al conjugării. Conjugarea implică introducerea de către bacterii a unui plasmid într-o celulă-gazdă, care îl primeşte şi îi fabrică, de fapt, o parte din propriul său ADN. Transducţia este asemănătoare, dar, în locul introducerii unui plasmid de către bacterii în interiorul gazdei, în acest caz este vorba de introducerea unor bacteriofagi (viruşi) care conţin o parte din ADN-ul bacteriilor originale şi pe care îl implantează în ADN-ul gazdei.
Odată ce infecţiile sunt instalate în trup, Pseudomonas aeruginosa produce un număr de proteine toxice care nu numai că provoacă daune ţesuturilor, dar de asemenea interferează şi cu mecanismele sistemelor de apărare imunitară.
3 – Pseudomonas fluorescens: o altă tulpină de Pseudomonas regăsită cel mai adesea în sol şi pe plante. La plante, ele produc antibiotice care le protejează de infecţii fungice şi bacteriene.
4 – Enterobacteriacee: includ E. coli şi salmonele care sunt marii vinovaţi pentru intoxicaţiile alimentare. Cel mai semnificativ din familia enterobacteriaceelor este tipul klebsiella, care este responsabil de anumite infecţii pulmonare. În Quebec au fost raportate de mai mulţi ani, ici şi colo, apariţii bruşte de infecţii cu E. coli şi salmonele, fără să se poată preciza cauza acestora, sau sursa, în afara unei lipse de igienă sau a unei filtrări neadecvate a apei potabile. Şi astfel dosarul a fost clasat şi aruncat la coş. Cauză naturală, zice-se!
http://www.necker.fr/anapath/elem/patho_respiratoire/nodules_multiples.html
Acest patogen bacteriologic este foarte rezistent la antibioticele utilizate în mod obişnuit. Pentru ca un antibiotic să poată distruge o bacterie sau să-i împiedice creşterea, trebuie ca el să poată penetra membrana acesteia, pentru a atinge bacilul. Acest proces este foarte dificil de realizat, datorită rezistenţei deosebite a microbului.
Aparent, el poate distruge bacilul cărbunelui, antraxul şi sporii acestuia. Este un antibiotic cu utilizări variate. Se afirmă că nu este dăunător pentru plante şi că are proprietăţi de insecticid. Dar pentru utilizarea internă în cazul oamenilor este recomandată o soluţie naturală... De teama unor atacuri biologice teroriste, este sigur că armata a vrut să facă încercări cu acest agent antibiotic şi decontaminant.
Astfel, s-a pulverizat pur şi simplu o bacterie benignă în aer, într-o regiune dată, şi apoi a fost dispersat BCTP-ul pentru a se vedea câţi oameni ar fi fost afectaţi de bacteria în cauză.
http://www.mail-archive.com/ctrl@listserv.aol.com/msg27875.html
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu