BLOGGER TEMPLATES AND MySpace 2.0 Layouts »

luni, 28 februarie 2011

campanie pro fumat, adica tutunu face bine

Primit si dat mai departe, e destul de dur, la fel ca si viata...Lectura Placuta


17 Ianuarie 2011 |
În ultima vreme, tot observ discuţii iniţiate în general de păsărici tinere, în care se elogiază fumatul şi ce bine e când fumezi.
Desigur, argumentele infailibile gen `am un bunic care a fumat până la 90 de ani şi nu a avut nici pe dracu` sau clasicul `doar nu o să mi se întâmple tocmai mie` sunt pe primul plan.

Prin urmare, aş vrea să vă împărtăşesc o experienţă de viaţă, trăită alături de tatăl meu, mort de cancer la gât, făcut desigur din cauza ţigărilor.

Cum se manifestă cancerul la gât?
La început în niciun fel. Doar că ai o uşoară, dar foarte uşoară răguşeală, de care nu mai reuşeşti să scapi. Nu e mare lucru, nu te jenează, dar simţi tu că eşti puţin răguşit. Aşa că începi să ai grijă de tine. Renunţi să mai bei sucuri reci, sugi zilnic bombonele de gen, Strepsils, Tantum verde sau altele

Sunt seri în care ai impresia că ţi-a trecut, aşa că te culci fericit, doar ca să descoperi dimineaţa că iarăşi eşti răguşit. Nu se poate, îţi spui, e ceva în aer, e curent în casă, am dormit dezvelit etc. Eventual îţi muţi locul de dormit, dormi înfolofolit, eviţi curentul la servici. Normal, în toată perioada asta fumezi, pentru că tu ştii oameni care au fumat până la adânci bătrâneţi.

După câteva luni, decizi să te duci la un doctor, să îţi dea un antibiotic ceva pentru răguşeala asta care nu mai trece.
Te duci la un cabinet simplu ORL, îţi faci un consult, consult din care nu ţi se spune nimic. Medicul doar îţi zice că e ceva, nu e mare lucru, dar trebuie să te vadă un specialist, că şi infecţiile astea ORL sunt ciudate şi nu vrei să ai vreo reacţie la ceva şi să nu ştii de ce.

Te duci la un medic specialist renumit, ăla se uită în gâtul tău şi te trimite la analize. Vii cu analizele şi te întrwabă te întreabă întâi, dom`le, dumneata eşti bărbat sau nu? Normal, îţi baţi pumnul în piept, sunt bărbat. Atunci staţi jos, să discutăm, pentru că aveţi o tumoră malignă, care e necesar să fie extirpată. Adică aveţi cancer.

Ştiţi cum e senzaţia când afli că ai cancer? Simţi un sloi rece în inimă şi în corp, transpiri brusc, inima ţi-o ia razna, se înfundă urechile şi rămâi într-o stare de prostaţie. Cum adică, cancer? Tocmai mie?

Primul gând, inevitabil, e sinuciderea. DUpă care te gândeşi că nu se poate, medicii sunt proşti, trebuie să fie o eroare. Şi te internezi la spitalul Panduri, să te consulte specialiştii de acolo.

Care specialişti îţi trântesc diagnosticul dur. Cancer, destul de avansat, din păcate nu te-ai prezentat mai devreme, e necesară extirparea laringelui. Adică nu vei mai respira aer pe gură sau pe nas niciodată, ci ţi se va face o gaură în gât, în care se va introduce un tub prin care să respiri. Niciodată nu vei mai putea vorbi, niciodată nu vei mai putea face nimic din lucrurile care înainte ţi se păreau naturale.

În fine, faci operaţia, eşti practic distrus omeneşte, dar trebuie să fii distrus şi fizic, pentru că e necesară chemoterapia care trebuie să distrugă eventualele celule canceroase rămase. Chemoterapia practic te omoară, senzaţia de rău, de durere, de greaţă, de vertij, te însoţeşte tot timpul, nu mai ai păr pe corp, nu mai eşti om, eşti o legumă, dependentă de cei de lângă tine, care trebuie să te spele, să te ajute să îţi faci nevoile, să te şteargă la fund, să îţi dea să mănânci etc.

Dar faci toate astea, sperând să scapi.
Doar că nu scapi. Peste 6 luni, la control, doctorul te informează că a recidivat, că s-a întins în corp şi că e cazul să te pregăteşti pentru ce e mai rău.

Şi atunci încep durerile. Înfiorătoare, nu poţi avea idee ce înseamnă durerea unui om bolnav de cancer. Nu se compară cu nimic. Ai vrea să urli, să zbieri, dar nu poţi, nu mai ai voce, aerul nu mai circulă demult prin gura ta. Şi doar gemi mut, cu ochii măriţi de spaimă, cerşind ajutorul celor din jurul tău, ajutor pe care ei ar vrea să îl dea, dar nu au cum.

Ţi se oferă morfină, morfina fiind singurul lucru care ameliorează durerile, dar te transformă într-o vegetală, care trăieşte într-o altă lume. În scurtele pauze de luciditate plângi, implorând ajutorul oricui, cerşind câteva clipe de viaţă în plus, ai vrea să mai vezi o dată lucrurile pe care le-ai iubit, oamenii lângă care ai stat. Dar nu poţi, eşti doar o legumă legată la o perfuzie. Din fericire, cazi în starea de vegetală imediat ce intră morfina, dar şi ea e scumpă iar tu deja ai cheltuit cam tot ce se putea cheltui pentru a încerca să scapi.

După care mori. Simplu, fără farafastâcuri, corpul tău decide să te izbăvească de durerea continuă şi mori. Mori după luni lungi de dureri înfiorătoare, de urlete mute, de bileţele scrise către un dumnezeu care nu te ascultă.
Iar ultimele tale cuvinte sunt `aş vrea să mai trăiesc măcar o zi`.

Nu am scris niciodată mai greu un articol. De aceea nu îl corectez, nu îl verific, nu îl ilustrez. Nu pot să mai recitesc încă odată.
Dar, atunci când vă sorbiţi cafeaua dimineaţa, învăluiţi în îmbătătorul fum , gândiţi-vă că poate soarta vrea ca în câţiva ani, să trăiţi aceşti paşi pe pielea voastră.
Sau, puteţi să vă gândiţi că aşa ceva nu are cum să vi se întâmple tocmai vouă.

vineri, 25 februarie 2011

Peru. Takanakuy – Batăi reale în cadru festiv

Share

Peru. Takanakuy – Batăi reale în cadru festiv (FOTO/VIDEO)

Putea fi oricare altă zi din an, dar se întâmplă fix de Craciun. O sărbătoare care pentru noi înseamnă căldură, regăsire şi pace le aduce oamenilor din provincia peruană Chumbivilcas, aproape de Cuzco, un prilej ideal de încăierare sângeroasă.

Takanakyu, care înseamnă "atunci când sângele fierbe" în limba Quechua, unul dintre cele mai vechi dialecte din Peru, este o sărbătoare anuală care le oferă oamenilor comunităţii posibilitatea de a-şi rezolva diferenţele personale după metoda veche, prin violenţă.



Festivalul anual, ce are loc în data de 25 decembrie, este o tradiţie indigenă derivată din onoarea familială, reputaţie şi din desconsiderarea sistemului judiciar. Takanakyu este privită de mulţi ca fiind unica metodă de rezolvare a problemelor, înainte de Anul Nou.



În ziua festivalului, participanţii (bărbaţi, femei şi copii) se adună într-un fel de "coridă", unde se angajează într-o bătaie fără menajamente, supervizaţi de autorităţile locale, ce au rolul de arbitri.



În general, bărbaţii se mulţumesc să îşi împartă pumni, dar încăierările dintre femei aduc adesea în ring spectacolul loviturilor de picioare. Cu toate acestea, destul de rar au loc răniri grave.



Există şi un minim set de reguli, care le interzice oponenţilor să se lovească atuncui când unul dintre ei este căzut la pământ. În cazul încălcării acestei reguli, rebelul riscă să fie pedepsit prin biciuire.



Totuşi, vechile duşmănii nu reprezintă unicul motiv pentru care oamenii se bat în cadrul festivalului Takanakuy. Unii dintre participanţi vor doar să îşi demonstreze curajul şi capacităţile de luptă, în timp ce alţii speră să obţină astfel respectul comunităţii sau mândria familiilor lor.



Takanakuy poate părea o manifestare sălbatică a violenţei, dar pentru oamenii din Chumbivilcas festivalul reprezintă o parte importantă a moştenirii lor culturale. Indiferent de problemele pe care le au de împărţit, luptătorii se îmbrăţişează înaintea meciului, fac schimb de lovituri, după care uită totul şi redevin prieteni. Este un mijloc simplu şi eficient de a elibera energia negativă, cred ei.

Sursa: Oddee


marți, 22 februarie 2011

Ninja Masters (Part 1 of 3)



Share

Shugendo Hiwatari (Fire Walk) - Yamabushi Dojo



Share

修験道 "Syugen-dou"is Japanese religion.



Share/Bookmark

Dan Inosanto - Kali Video



Share/Bookmark

luni, 21 februarie 2011

Chen Xiaowang Explosive Demo from 2003



Share

duminică, 20 februarie 2011

The Zen Mind - An Introduction



Share

MUSICA AMBIENTAL mis respetos y agradecimiento



Share/Bookmark

sâmbătă, 19 februarie 2011

Omraam Mikhael Aivanhov - Un Maestru Spiritual Autentic (cititi cartile ...



Share

Cum sa scapati de amenda de politie


O metoda cum sa scapati, fara sa incalcati legea, de amenzile datede Politia rutiera, Politia de ordine publica, Jandarmeria sau orice altainstitutie a statului abilitata sa aplice sanctiuni contraventionale, celebrele amenzi.


Dupa constarea contraventiei decatre agentul de circulatie, acesta are obligatia sa va intrebe daca aveti defacut observatii. Sfatul nostru este sa spuneti ce anume observatii aveti defacut, cea mai des folosita de foarte multa lume este urmatoarea "constatarea nucorespunde adevarului" care trebuie mentionata de politist. Urmatorul pas legal care trebuie facut de politist este sa va intrebe dacadoriti sau nu sa semnati procesul verbal si sa luati un exemplar. Putina lumestie ca ordonanta de urgenta a Guvernului 2/2001, privind regimul juridic alcontraventiilor, lasa multe portite pentru ca amenda sa nu mai fie achitataniciodata. Daca soferul depistat ca a incalcat Codul Rutier refuza sa semnezeprocesul verbal, agentul este obligat sa aduca un martor, cu care, atentie, seva putea face doar dovada refuzului de catre conducatorul auto de a semnaprocesul verbal si a primi un exemplar, nu de atestare a savarsiriicontraventiei. In fata acestei situatii, procesul verbal va fi trimis ladomiciliul soferului, unde trebuie sa ajunga in maxim de 30 de zile. Articolul 27din OUG 2/2001, prevede ca una din cele doua posibilitati de comunicare aprocesului verbal va fi prin posta, cu confirmare de primire. Acest lucrupresupune ca destinatarul / soferul sau pietonul trebuie sa semneze de primire aprocesului verbal. Daca nu este acasa sau daca locuieste la alta adresa decatcea din buletin o perioada de zece zile sau pur si simplu nu merge la Posta saridice procesul verbal si sa semneze, documentul va fi trimis inapoi la Politie.Posta pastreaza corespondenta vreme de 10 zile. In acest caz Politia Rutiera fie retrimite documentul prin Posta fie aplica cea de-a doua varianta de comunicareprevazuta de acelasi articol 27, "prin afisare la domiciliul sau la sediulcontravenientului. Operatiunea de afisare se consemneaza intr-un proces verbalsemnat de cel putin un martor". Portita legala de scapare care se afla inOrdonanta 2/2001, este prevazuta de art. 14. Acest articol stabileste ca"executarea sanctiunii amenzii contraventionale se prescrie daca procesul-verbalde constatare a contraventiei nu a fost comunicat contravenientului in termen deo luna de la data aplicarii sanctiunii" (adica data cand a fost scris / intocmitde politist). Cu alte cuvinte, daca Politia nu poate face dovada ca v-acomunicat procesul verbal in termen de 30 de zile, sub semnatura dvs., amenda de225 de lei nu mai poate fi executata de catre Directia Finantelor Publice



Alte sfaturi pentru a evita amenda pentru camerele radar:- Pentru radarele fixe puteti alege un nume dintr-un necrolog, din orice ziar,al unei persoane care a decedat dupa data depistarii si comunicati Politiei, casi asa nu au cum sa constatate ca nu e asa. Acest nume il puteti trece ininvitatia pe care o primiti de la Politia Rutiera de a comunica numele persoaneicare a condus autoturismul depistat ca a circulat peste limita legala. Dementionat ca fotografiile facute de camerele radar surprind autoturismul doardin spate, deci identificarea soferului dupa fata nu poate fi efectuata. Inacest caz, Politia Rutiera NU poate aplica sanctiunea si NU poate face dovada capersoana decedata trecuta de dvs. in invitatie a condus sau nu autoturismul.- Trimiteti instiintarea cu plata la destinatar, adica sa plateasca Politia candprimeste scrisoarea cu datele persoanei careia i-ati incredintat masina. Inacest caz Politia nu va achita taxele si plicul se intoarce la dvs. Asa avetidovada ca ati comunicat, dar pe banii Politiei, care nu vrea sa platesca si scapati!Mai sunt cateva pentru radar:1. Ii ceri ordinul de serviciu prin care are misiunea sa efectueze radar in locul cu pricina. Motivul e eliminarea suspiciunii de iesire la spaga. (Nu-l are sau n-o sa-l dea. Trebuie trecut asta in procesul verbal.)2. Ceri avizul de control recent al aparatului radar la o institutie abilitata, prin care sa se specifice ca aparatura e conform[ cu normele tehnice. (Nu-l are, de obicei. Se trece si asta in procesul verbal)3. Nu semnezi si ceri sa ti-l trimita acasa. (De obicei nu-l trimite, pentru ca politistul trebuie sa se deranjeze la posta si sa puna timbre din banii lui.) In cazul in care, totusi, il trimite, se continua cu varianta de lipsa de la domiciliu.

mancare "sanatoasa"

Share


La Buftea, unde se coc bananele
to 1 din 3
foto(3)
Bananele se coc în nişte încăperi întunecate şi etanşe unde sunt gazate cu etilenă, un hormon vegetal de maturare a fructelor
Procesul de maturare artificială imită coacerea naturală
Una din patru banane mâncate de români se coace la Buftea
Bananele mâncate de români sunt coapte în „camere de gazare” la marginea marilor oraşe.
Se pierde aroma specifică şi gustul nu va fi niciodată acelaşi ca la o banană culeasă din pom atunci când e coaptă .Una din patru banane mâncate de români se coace la Buftea. Nu în bananier, ci în nişte încăperi întunecate şi etanşe unde bananele verzi sunt gazate cu etilenă, un hormon vegetal de maturare a fructelor. În instalaţiile artificiale de „copt bananele”, temperatura, umiditatea relativă a aerului şi etilena care e pompată din butelii prin conducte sunt dozate de computer în fiecare moment, pe parcursul celor 3-7 zile cât durează procesul de maturare. În funcţie de programul de „coacere” ales, bananele ies din camerele de gazare mai galbene sau mai verzi, explică importatorul turc Deniz Deletioglu: „Există şapte grade de maturare a bananelor, notate cu numere de la unu la şapte. În primul stadiu bananele au o culoare verde închis, în al doilea bananele capătă o nuanţă verde deschis, în al treilea stadiu coaja fructului e mai mult verde decât galbenă, în al patrulea fructul e mai mult galben decât verde, în al cincilea doar vârful şi codiţa bananei mai sunt verzi, în al şaselea banana e complet galbenă iar în al şaptelea, pe fructul galben încep să apară mici pete maronii”. Numerotarea cu cifre a gradului de coacere a bananelor uşurează comunicarea cu hypermarketurile, care dau telefon şi cer: „Vineri vrem să ne trimiteţi 800 de cutii cu banane numărul patru”. De obicei, bananele cu indicativele 2 şi 3 se comandă atunci când retailerul trebuie să le transporte pe distanţe lungi, în timp ce bananele coapte, de tipurile 5 sau 6, se comandă îndeosebi în preajma sărbătorilor de iarnă, când vânzările cresc masiv şi fructele n-apucă să zăbovească în depozit mai mult de o zi

miercuri, 16 februarie 2011

Aghori 1/6



Share/Bookmark

duminică, 13 februarie 2011

PREVIZIUNI DESPRE ROMANIA

Share


În anul 2004, România a fost vizitată de celebrul yoghin Gupta Swami, care este totodată profesor indian şi doctor în istoria religiilor. El este Ghidul spiritual al multor aspiranţi care se află atât în ţara sa natală, cât şi în alte ţări din lume. Cu toate că este aproape necunoscut publicului român, yoghinul şi totodată profesorul indian Gupta Swami este celebru în afara Indiei, mai ales ca prezicător şi clarvăzător. Multe dintre predicţiile sale s-au adeverit cu o exactitate uluitoare după ce au fost formulate.

Gupta Swami a prezis şi, totodată, am putea spune că a anticipat cu o acurateţe extraordinară mai multe evenimente cruciale care între timp s-au petrecut deja la sfârşitul acestui secol, şi de curând a făcut unele preziceri ce urmează să se împlinească la începutul noului mileniu.


Printre prezicerile sale care ulterior s-au adeverit amintim: căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, precum şi prăbuşirea şi execuţia capitală a cuplului de despoţi Ceauşescu. Mai ales din această cauză, adeseori, de-a lungul timpului acest faimos yoghin indian a fost contactat de mulţi preşedinţi de state şi guverne.

La ora actuală se ştie că până şi Elena Ceauşescu a apelat la yoghinul Gupta Swami în anul 1983, însă a fost teribil de deranjată de prezicerile acestuia, în mod evident nefaste pentru conducătorii de atunci ai României. Tocmai de aceea, soţia dictatorului Ceauşescu l-a silit pe Gupta Swami să părăsească urgent România.


Atunci când s-a aflat în vizită în Bucovina, faimosul yoghin Gupta Swami a făcut o serie de profeţii cutremurătoare. Acestea sunt în concordanţă deplină cu profeţiile unui alt indian şi anume, Sundar Singh, profeţii care circulă în România încă din perioada comunistă anterioară regimului Ceauşescu.

În cazul în care aceste profeţii recente ale lui Gupta Swami se vor adeveri, ele anunţă, totodată, la unison cu profeţiile indianului Sundar Singh, transformarea profundă la faţă atât a României, cât şi a întregii planete.


Iată ce a mărturisit cu această ocazie, în anul 2004, indianul Gupta Swami:


„Atunci când am vizitat prima oară România, aproape toţi românii cu care m-am întâlnit sau care au intrat în legătură cu mine nu s-au interesat decât de propriul lor viitor. Una dintre aceste persoane a fost şi Elena Ceauşescu, dar dat fiind faptul că ea nu a fost deloc încântată de evenimentele dramatice pe care i le-am prezis, s-a grăbit să mă numească şarlatan şi apoi, peste doar câteva zile, am fost invitat să părăsesc imediat România.

Toate acestea s-au petrecut în anul 1983. Pot să adaug că un înalt personaj din guvernul României, care a participat în calitate de revoluţionar la procesul soţilor Ceauşescu (Gupta Swami a refuzat să precizeze numele acestuia), mi-a mărturisit cu o oarecare uimire că printre şuşotelile Elenei Ceauşescu atunci când se afla cu Nicolae Ceauşescu la binecunoscutul lor proces, a auzit de două ori, cât se poate de clar, că a fost amintit numele meu.”


Moartea actualului preşedinte (Băsescu) va declanşa apoi în România tulburări sociale fără precedent


„În viitor va începe un înfiorător război mondial – cel de-al treilea şi ultimul – ce va fi declanşat şi întreţinut de forţele oculte satanice ce conduc la ora actuală omenirea.

România va participa la acest război încă înainte de extinderea şi transformarea lui într-un război de anvergură mondială, din cauza politicii năroade a conducătorilor ei (sunt semnificative, în această direcţie, nenumăratele ştiri care deja au apărut şi continuă să apară pe ici, pe colo în presa din România şi care anticipează acest război:

«România se pregăteşte de război», «Preşedintele Băsescu este loial şi aservit politicii Israelului!», «Va fi, oare, târâtă România în războiul altora fără ştirea poporului?»). Datorită declanşării celui de-Al Treilea Război Mondial, tinerii din această ţară (români) vor muri în număr mare, pe capete, în unele ţări străine în locul unor străini, războindu-se pentru o cauză ce este complet străină de interesele românilor.

Preşedintele României (Băsescu) va fi ucis până la urmă într-un atentat ce va fi pus la cale de opozanţii lui dintr-unul dintre partidele de guvernământ. La scurt timp după moartea sa, fariseismul criminalilor ce se vor afla la conducerea României va declanşa tulburări sociale fără precedent ce se vor propaga asemenea unui bulgăre de zăpadă ce se rostogoleşte vertiginos, declanşând o imensă avalanşă pe panta nenorocirilor româneşti."


În viitorul apropiat, românii din această ţară vor ajunge să trăiască chiar mai rău decât pe vremea dictatorului Ceauşescu


„Am să vă spun ce se va petrece în viitor în această ţară şi, totodată, am să vă spun ce va pătimi poporul acestei ţări. După ce actuala guvernare (preşedintele Băsescu) va câştiga din nou alegerile, cam în a doua jumătate a acelui mandat se va declanşa o altă revoluţie în România, iar acea revoluţie va fi cu totul diferită de revoluţia care a avut loc în anul 1989.

Trebuie să ştiţi că, înainte să se declanşeze acea nouă revoluţie în România, guvernarea va fi extrem de brutală şi se va prezenta aproape ca o dictatură, cu toate că acea guvernare va continua să se numească, de ochii lumii, democraţie. Înainte de dezlănţuirea acelei revoluţii, românii o vor duce chiar extrem de rău.

Viaţa lor va fi mai grea şi mai chinuită decât a fost pe vremea dictatorului Ceauşescu. În acele vremuri, înainte să se declanşeze acea revoluţie în România, legile vor fi din ce în ce mai multe, constrângătoare şi deosebit de aspre. Cei ce se vor afla la conducerea ţării se vor manifesta adeseori într-un mod violent, inuman şi chiar necruţător.

Criza socială ce va apare atunci în România se va adânci din ce în ce mai mult, iar masele de români care i-au ales pe reprezentaţii lor vor înţelege, într-un târziu, că prin înlăturarea dictatorului Ceauşescu au adus la conducere alţi dictatori ce sunt mai cruzi, mai răi şi mai lacomi decât a fost dictatorul Ceauşescu. La un moment dat, masele de români îşi vor da seama că după revoluţia ce a avut loc în anul 1989, totul a mers de la rău la extraordinar de rău.”


Averile obţinute prin furt şi înşelăciune ale celor care s-au îmbogăţit după anul 1989 vor fi pierdute, după cum şi merită aceşti tâlhari, şi se vor risipi


„În timpul acestei noi revoluţii care va izbucni în viitorul apropiat în România, zeci de mii de români vor muri sub pretextul înfăptuirii dreptăţii care era aşteptată de atâţia ani. În timpul acelei revoluţii ce va izbucni în România va începe apoi o adevărată «vânătoare de vrăjitoare» împotriva vechilor comunişti, cât şi a tuturor acelora pe care voi, cei din această ţară, îi numiţi foştii securişti.

În timpul acelei revoluţii, România se va scălda pur şi simplu într-o mare baie de sânge ce va fi pe alocuri asemănătoare cu ceea ce se petrece în filmele despre personajul Dracula pe care le-aţi vizionat (ecranizările romanului scriitorului Bram Stoker). Luaţi aminte că atunci, în timpul acelei noi revoluţii, vor muri atât mulţi oameni ce au fost vinovaţi, cât şi mulţi oameni nevinovaţi.

Pentru o anumită perioadă de timp, atunci când acea revoluţie se va dezlănţui, autoritatea de stat din România va dispărea aproape în totalitate. Opinia publică internaţională va fi profund şocată de ceea ce se va petrece atunci în această ţară, dar datorită faptului că va fi preocupată de propriile ei probleme şi de dificultăţile pe care le va face să apară cel de-Al Treilea Război Mondial, va rămâne în expectativă şi nu va interveni în această ţară.

Atât datorită lipsurilor, cât şi datorită bolilor care se vor declanşa şi a crimelor care se vor comite în timpul acestei noi revoluţii, toate acestea combinându-se şi cu cel de-Al Treilea Război Mondial, populaţia României se va reduce considerabil, aproape la jumătate. Averile obţinute prin furt şi înşelăciune ale celor care s-au îmbogăţit după anul 1989 vor fi pierdute, după cum şi merită aceşti tâlhari, şi se vor risipi.

O parte din aceste averi vor ajunge până la urmă în mâinile rebelilor şi ale revoluţionarilor ce vor scăpa de sub orice autoritate statală. Din acest haos însângerat, România va ieşi până la urmă mult purificată.”


Militarii români îşi vor folosi experienţa în obţinerea unor victorii glorioase atunci când vor apăra România


„Vă mărturisesc că ceea ce mi-a purtat paşii spre pământul binecuvântat al Bucovinei este în special faptul că am avut unele viziuni în conformitate cu care, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici se va înălţa, în întâmpinarea destinului său, cea mai puternică personalitate politică a României pe care o va cunoaşte, poate, mileniul care a început.

Tocmai datorită acestor viziuni referitoare la viitor pe care le-am avut, am venit să mă familiarizez cu aceste locuri sfinte de unde îşi va porni activitatea acest mare Mântuitor al omenirii viitoare... şi trebuie să recunosc că această personalitate grandioasă va avea o mulţime de calităţi excepţionale.

Acum sunt sigur de toate acestea după ce am vizitat ceea ce aş putea numi „stâlpii spiritualităţi româneşti“, concretizaţi în incomparabilele şi genialele opere de artă care sunt mânăstirile Moldovei. Aşa cum vă spuneam, de pe teritoriul Bucovinei se va ridica un om bun, înţelept şi credincios întru Dumnezeu care va fi tare ca o stâncă.

El va conduce acest popor cu o mână de fier, dar, totodată, va fi un om bun, înţelept şi drept. Până la acea dată când se va afirma ca un mare conducător charismatic, el nu va fi de nimeni cunoscut. Acest mare conducător va opri prăbuşirea naţiunii române şi tot el, prin activitatea sa plină de înţelepciune, o va înălţa în fruntea statelor de pe glob.

Sub conducerea sa, România va ajunge, la scurt timp după aceea, la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existenţă şi va atinge cea mai mare înflorire economică. În acele vremuri, militarii români vor fi aduşi în ţară de pe fronturile unde luptau anapoda, fără niciun ţel, şi îşi vor folosi experienţa în obţinerea unor victorii împotriva celor care vor ataca această ţară, iar faptele lor de arme vor fi la fel de glorioase ca şi acelea ale înaintaşilor lor.

Trebuie să ştiţi că toate acestea vor fi posibile deoarece ei vor avea un ţel nobil, o cauză dreaptă şi un conducător bun şi înţelept, care va fi capabil să-i călăuzească. În secolele următoare, România va juca un rol preponderent în viaţa spirituală, politică, socială şi economică a acestei planete.”


România va deveni pilonul noii orânduiri internaţionale pe această planetă


„Raportul de forţe se va transforma radical în lume la încheierea ultimului război mondial. Ţările ce vor fi puternic spiritualizate vor dobândi apoi supremaţia mondială. Trebuie să ştiţi că ţările noastre, India şi România, vor deveni în acele vremuri pilonii principali pe care se va sprijini noua orânduire internaţională ce va apare atunci.

Grecia, Japonia, Franţa şi Rusia (ce va fi aproape în totalitate spălată de ateism şi comunism printr-o mişcare socială ce va fi chiar mai brutală decât cea românească) vor deveni nişte sui generis coloane de susţinere a dezvoltării mondiale, dezvoltare ce va fi bazată mai mult ca niciodată pe spiritualitate, pe cultură, pe religie, pe bună înţelegere, pe iubire şi pe artă, iar nu pe regulile reci ale unor economii mercantile, egoiste şi lipsite de suflet.

Anumite structuri statale lipsite de suflet vor dispare din istorie şi printre acestea amintim SUA, Uniunea Europeană şi NATO. Toate acestea se vor prăbuşi şi vor dispărea. SUA se va prăbuşi deoarece are picioare de lut şi fiindcă structurile sociale în această ţară au fost consolidate pe minciună şi pe felurite premise false. Slăbiciunea SUA va fi demonstrată adeseori în cursul celui de-Al Treilea Război Mondial, în urma căruia hegemonia SUA va dispărea.”



sursa yogasoteric

joi, 10 februarie 2011

Chocolate, Cheese, Meat, and Sugar -- Physically Addictive



Share

tom boxer ft antonia shake it

Mesajul celor 7 Sfinti de la Muntele Athos

Acest mesaj a aparut in anul 2010 in cartea « Profetii despre Romania » si este intitulat : « Sfaturi utile si intelepte ce au multa putere harica pentru a-i ajuta pe cei drept credinciosi sa treaca cu bine si nevatamati vremurile apocalipsei pe care le traim "


Iata acest mesaj:


,, Dragi copii ai tatalui ceresc dupa o adanca chibzuinta si o mare perioada de ruga catre Tatal Nostru ceresc si catre Fiu l Sau Preasfant cu ajutorul si prin mijlocirea milenara a lacrimilor sfinte ale Preasfintei Fecioarei Maria prin glasul fara numar al multimii si al ingerilor, va aducem voua celor care traiti in aceste timpuri binecuvantate, dar care totodata sunt si vremuri de mari incercari si sunt pline de mari daruri ceresti pentru eternitate, cateva sfaturi care va pot servi ca scut si pavaza impotriva oricarui rau.


Prin puterea lor nebanuita aceste sfaturi vor intari mult rugaciunea voastra anemica atunci cand ea nu este rostita cu toata taria gandului sau cand nu are toata trezirea inimii in ea fiind slabita ca forta in felurite tulburari ale trupului tocmai pentru ca trebuie sa stiti ca este necesar sa deveniti fara pata pentru a intra in imparatia Tatalui prin ajutorul Fiului sau Iisus Hristos .


Aflati ca orice viciu, orice gand rau, orice vorba urata ce iese din voi si pe care le tineti cu buna stiinta in mintea, in inima si in trupul vostru hranindu - le , va vor duce pe multi dintre voi la pierzanie in zilele luptei nevazute din urma si pentru aceasta trebuie neintarziat sa luati aminte si sa renuntati inca de pe acum la toate viciile voastre, la toate vorbele urate si la toate sentimentele rele care salasluiesc inca in voi cu acordul vostru .


Ele se realizeaza fie cu voia voastra fie fara voia voastra, fiind pentru fiecare dintre voi porti prin care demonii intra in voi si in fiinta voastra pentru ca in felul acesta sa -i hraniti cu fiecare fapta rea, cu fiecare vorba sau cugetare rea, inchizand in felul acesta tot mai mult in voi insiva poarta raiului.


Acesta este sensul profund al indemnului duhovnicesc milenar - pocaiti-va si intorceti-va cat mai repede catre tatal ceresc . Trebuie sa va umpleti viata cu taina hristica a consacrarii si a oferirii a tot ceea ce faceti bun, a tot ceea ce ganditi si traiti doar in Dumnezeu , pentru Dumnezeu si catre Dumnezeu Tatal.


Luati aminte ca fiecare trebuie sa spuneti asa: ,, Doamne Dumnezeule Tata ceresc tie iti consacru in totalitate aceasta zi ".


Dimineata cand va treziti trebuie sa faceti aceasta actiune iar cand veti vrea sa infaptuiti orice lucru important rostiti aceasta chiar si pentru ceea ce urmeaza sa mancati, rostiti aceasta cu multa iubire chiar si atunci cand veti iubi si veti incheia in felul acesta: ,, Faca -se voia Ta atotputernica Tata ceresc. Amin"


Si daca veti simti harul Dumnezeiesc coborand ca un raspuns asemeni unei adieri din crestet pana in inima, daca nu pana in talpi, sa stiti ca aceasta fapta este primita de Tatal Ceresc si o veti putea face fiind protejati si ajutati de El, altfel nu! .


Daca nu veti primi raspuns, aceasta nici pentru a treia oara, sa va paziti pentru ca acea fapta este pentru voi inoportuna. In felul acesta dragi purtatori de lumina sfanta daca la inceput v-ati lepadat de orice viciu, de orice fapta rea si de orice vorba rea dupa ce ati primit harul Dumnezeiesc si discernamantul divin al faptelor si integrarilor Dumnezeiesti, va vom trimite inca 3 arme de lumina inexpugnabile si de neanfrant ce provin din cerul ierarhiilor ceresti.


Taina binecuvantarii cu har divin este acum deschisa si de mare trebuinta pentru fiecare crestin si iubitor de Dumnezeu. Cu ajutorul ei veti putea proteja , binecuvanta si umple in felul acesta de lumina divina toate faptele, gandurile si scopurile voastre cele bune si placute lui Dumnezeu .

Pentru aceasta veti spune in inima voastra dupa ce veti ridica mana dreapta la umarul vostru cu degetele desfacute :

,, Doamne Dumnezeule Tata Ceresc daca este cu putinta binecuvanteaza aceasta fiinta care are numele .......... sau acest lucru, sau aceasta fapta/ mancare, faca-se numai Voia Ta Atotputernica . Amin."

Si veti simti atunci cum harul Dumenzeiesc va binecuvanta prin voi si va va binecuvanta pe voi prin trecerea sa prin voi cu usurinta si umplere de o tainica bucurie ce este luminoasa, a intregii voastre fiinte, treptat de la gat pana la inima si in tot corpul.

Aceasta mare taina euharistica va va da voua haine de inger de care atata timp cat le veti purta si exersa mai multe ore pe zi nici un demon nu se va mai putea atinge de voi pentru ca lumina lor ii va indeparta de voi.

Fiti in felul acesta niste mesageri ai luminii Dumnezeiesti si binecuvantati pe toti si toate in mod total in viata voatra. Iar pentru a va intari si pentru a va curati si mai mult folositi zilnic puterea cea tainica a aceleasi lumini Dumnezeiesti de care va vorbeam mai sus dar care este condensata in materie prin puterea luminii lumanarilor ce va fi consacrata fie celor dragi fie voua personal .

Incepeti neintarziat sa va hraniti sufletul si spiritul cu lumina a macar 7 lumanari pe zi. Lumina lumanarilor ce vor fi consacrate va va pazi si va va trece pragul celor 3 zile de intuneric total pe care urmeaza sa le traiti.


Daca toate acestea le veti face incepand de acum si pana atunci iar dupa ce veti prinde mai mult curaj si multa lumina Dumnezeieasca interioara sa indrazniti fiecare ca odata la luna sa va rugati o zi intreaga neintrerupt lui Dumnezeu Tatal si singuri fiind, asa cum stiti voi mai bine si mai cu putere.

Aceasta va fi o alta masura a sfintenieie voastre si va va ajuta sa aveti o mare spalare a pacatelor voastre .Va veti putea ruga in felul acesta :

,, O Doamne Dumnezeule s-a sfarsit cu toate amagirile mele de pana acum . Nu mai doresc sa vorbesc cu nimeni altcineva acum in afara de tine. Stiu ca Tu esti acum singura mea comoara nepieritoare caci, chiar si atunci cand intreaga lume va dispare, eu voi ramane in vesnicie doar cu tine. Doamne Dumnezeule te implor cu umilinta daruieste- mi gratia ta suprema. Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu binecuvanteaza- ma pe mine, cel care sunt copilul tau!"

Noi indraznim sa va spunem toate acestea dincolo de dogmele oricarei biserici lumesti pentru ca in aceste timpuri tot ceea ce este inchistat si aplicat fara intelegere si fara HAR, nu va va duce la Dumnezeul cel viu, dar fiecare dintre voi este liber sa aleaga sa se foloseasca sau sa nu se
foloseasca adeseori cu mare siguranta de aceste 5 mari ajutoare Dumnezeiesti pentru a putea deveni el insusi propriul sfant, atunci cand in jur nu se vor gasi alti mai sfinti ca el.

El va putea chiar sa comunice in felul acesta direct fara alt mijlocitor cu gratia cea plina de Har si de mantuire iubitoare a Tatalui Ceresc Dumnezeu si a fiului sau Prea Sfant Iisus Hristos.
Lumina Dumnezeeasca ce va cobora atunci prin voi va va invata si va va proteja si mai mult decat atat, va va inalta mai bine ca orice vorba omeneasca .

Nu mai este timp sa dam explicatii inutile acum cand ceasul pregatirii a trecut si a venit ceasul faptei, la unele intrebari pe care sigur vi le veti pune despre cum se face ca Sfintii parinti Isihasti de pe muntele Athos au dat lumii crestine aceste ajutoare pline de har si putere hristica.

Si atata va mai spunem: praticati si treziti toate acestea in fiecare zi a vietii voastre si va veti convinge si singuri ca Bunul Dumnezeu lucreaza si vegheaza neincetat pe copiii lui de lumina caci un strop din acesta lumina ce este traita direct este mai mantuitoare si mai de ajutor voua dacat ani de ganduri, povete si rugi fara de har.
Toate acestea sa va fie de leac , de ajutor , sa va fie povaza si mijloc de mantuire . Amin!"

miercuri, 9 februarie 2011

the secret :)

Arsenie Papacioc un exemplu de stare de Barbatie!!!

waka waka :)))

marți, 8 februarie 2011

Wong Fei Hung vs. Iron Robe Yim



Share/Bookmark

sâmbătă, 5 februarie 2011

Bardo - Cartea Tibetana A Mortilor P 1/2.( subtitrare in romana )



Share/Bookmark

joi, 3 februarie 2011

chemtrails video

Share

Un avion militar filmat în timp ce împrăştia dârele morţii

Un avion militar cisternă de tip KC-10 a fost filmat de la bordul unui alt aparat de zbor, în timp ce realiza o operaţiune clandestină la mare altitudine. Imaginile video arată cum acest avion împrăştie „dârele morţii” deasupra Canadei.

Clipul a fost postat pe YouTube. Judecând după numele utilizatorului (USAFFEKC10) poate fi vorba despre un pilot militar curajos care a dorit să aducă o dovadă în plus că aşa numitele dâre ale morţii (chemtrails în limba engleză) sunt cât se poate de reale.




yogaesoteric.net

otravirea populatiei p1

Share

În conformitate cu numeroase dovezi incontestabile, s-a observat că afecţiunile prezentate în lista ce urmează, indiferent de grupa de vârstă a populaţiei, sunt cauzate, în mod direct sau indirect, de un amestec de săruri de bariu, alte produse chimice, cum ar fi fibrele de polimer (toate acestea intrând în alcătuirea dârelor morţii – chemtrails-uri) şi, totodată, de emiterea în atmosferă a unor unde radio perturbatoare cu ajutorul unor tipuri de arme electromagnetice şi scalare. Se înţelege de la sine că persoanele în vârstă sau bolnave şi copiii mici sunt cei mai vulnerabili. Iată simptomele care au fost observate:

1) Sângerări ale nasului şi ale plămânilor. Apar în mai multe rapoarte ale unor adăposturi pentru persoane în vârstă. Aceste simptome pot fi atribuite direct aerosolilor atmosferici pulverizaţi prin intermediul dârelor morţii – chemtrails-uri);

2) Astm şi alergii: numărul din ce în ce mai mare de tineri care utilizează inhalatoare este neliniştitor.
Mulţi prezintă diverse iritaţii datorită tuturor acestor agenţi toxici;

3) Aspergiloză bronho-pulmonară alergică (ABPA) (ciuperci microscopice la nivelul plămânilor la copiii mici);

4) Gripă, bronşită şi pneumonie (acestea au proporţii endemice, medicii au constatat că pacienţii lor au nevoie de mai multe săptămâni pentru a-şi reveni şi se plâng de ineficienţa antibioticelor);

5) Simptome respiratorii superioare, inclusiv sindromul de blocare pulmonară (PDS) la nou-născuţi, copii mici şi chiar la adulţi, moartea infantilă bruscă (SIDS) şi înmulţirea rapoartelor despre moartea bruscă a unor atleţi (acestea sunt atribuite, conform buletinelor de ştiri, particulelor prezente în aer sau poluării);

6) Febra sau transpiraţiile nocturne;

7) Decesele datorate fungusului negru, mucegaiului negru sau roşu de pe recoltele agricole (numeroşi fermieri raportând schimbări notabile ale pH-ului solului şi al apei), din clădiri (inclusiv şcoli) şi din sistemele de ventilaţie;

8) Simptome asemănătoare artritei şi dureri musculare;

9) Tulburări gastrointestinale;

10) Infecţii ale vezicii urinare (inclusiv enurezis, nu numai la copiii mici, ci şi la adulţi);

11) Oboseală extremă sau cronică;

12) Pierdere bruscă a auzului; acufene (senzaţii auditive sub formă de zgomote şi vâjâituri în urechi, fără vreun stimul extern), ameţeală (stare resimţită de persoane din ce în ce mai numeroase, imediat înainte sau după o furtună sau o modificare rapidă de temperatură);

13) Vedere înceţoşată, ticuri nervoase în urma expunerii la aerul exterior;

14) Piele uscată şi buze crăpate, erupţii cutanate, răni şi infecţii fungice, îmbătrânirea pielii;

15) La femei: sângerare menstruală dureroasă şi prelungită;

16) Confuzie şi îngreunarea proceselor mentale; gândurile sau sentimentele par a fi înceţoşate;

17) Probleme imunitare (lupus, tiroidă, boala Crohn şi boala Addison, fibromialgie, borelioza Lyme, artrită şi reumatisme).

Analize biologice şi chimice ale efectelor lor extrem de dăunătoare

Putem obţine noi înşine eşantioane ale substanţelor care intră în componenţa dârelor morţii (chemtrails-uri), cum ar fi bariul sau alte elemente menţionate, procurându-ne un filtru HEPA pe care îl vom expune la aerul ambiant timp de câteva zile. În continuare, le putem extrage prin tehnici care sunt explicate la adresa următoare, în engleză: http://www.carnicom.com/precip1.htm
(Filtrele HEPA sunt filtre de foarte mare eficienţă, realizate dintr-un mediu filtrant din hârtie de microfibră de sticlă, hidrofugă, tratată fungicid şi bactericid, ce nu conţine celuloză. Sunt utilizate pentru filtrarea particulelor extrem de fine, submicronice, aflate în suspensie în aer, ceaţă, viruşi, aerosoli radioactivi etc., pentru medii care necesită o foarte înaltă puritate a aerului. Puteţi găsi filtre HEPA la această adresă: http://www.filtre-aer.ro/produse.php?cod_categorie=4)
Lista de produse, agenţi chimici, bacterii, minerale sau altele poate fi găsită pe diferite site-uri, dintre care principalul este: http://www.carnicom.com

1 – Dibrometan: interzis în 1984 de EPA (Environment Protection Agency, Agenţia de Protecţie a Mediului), EDB (C2H4Br2) este un aditiv de carburant (JP-8 este un carburant de propulsie pe care îl utilizează avioanele) şi un insecticid cancerigen cu un uşor miros de cloroform. Se susţine că este asemănător iodurii de argint care, în trecut, a fost folosită pentru „însămânţarea“ norilor şi modificarea climei. Odată absorbit în trup, dibrometanul poate provoca depresie sau afectarea gravă a sistemului nervos central şi de asemenea edem pulmonar, care este o acumulare de lichid în plămâni.
Simptomele edemului pulmonar includ anxietatea, dificultăţile respiratorii şi tusea. Produsul este extrem de iritant pentru mucoase şi pentru căile respiratorii. La adresa de mai jos sunt descrise detaliat problemele provocate de această substanţă chimică: http://www.globenet.org/spip.php?page=recherche.

2 – Pseudomonas aeruginosa: aceste bacterii comune au capacitatea de a cauza maladii la oameni. Ele se pot adapta şi prolifera în diferite medii naturale, inclusiv cel al oamenilor. Le găsim chiar şi în pământ (aceasta sugerând contaminarea solului cu substanţe provenite din dârele morţii (chemtrails-uri)). Este surprinzător că, în zilele noastre, ele sunt fabricate, în diferite scopuri, de către companii cum ar fi PathoGenesis. Tulpini ale acestei bacterii au fost descoperite în apa potabilă şi în spitale. Odată inhalată de o persoană deja vulnerabilă (care suferă de fibroză chistică, spre exemplu), se formează ciorchini de vâscozitate numiţi bio-filme, care obstrucţionează măsurile naturale de apărare ale sistemului imunitar.

Bacteria poate transfera orizontal, altfel spus între specii, informaţia genetică la gazdă, prin intermediul transducţiei şi al conjugării. Conjugarea implică introducerea de către bacterii a unui plasmid într-o celulă-gazdă, care îl primeşte şi îi fabrică, de fapt, o parte din propriul său ADN. Transducţia este asemănătoare, dar, în locul introducerii unui plasmid de către bacterii în interiorul gazdei, în acest caz este vorba de introducerea unor bacteriofagi (viruşi) care conţin o parte din ADN-ul bacteriilor originale şi pe care îl implantează în ADN-ul gazdei.
Odată ce infecţiile sunt instalate în trup, Pseudomonas aeruginosa produce un număr de proteine toxice care nu numai că provoacă daune ţesuturilor, dar de asemenea interferează şi cu mecanismele sistemelor de apărare imunitară.

3 – Pseudomonas fluorescens: o altă tulpină de Pseudomonas regăsită cel mai adesea în sol şi pe plante. La plante, ele produc antibiotice care le protejează de infecţii fungice şi bacteriene.

4 – Enterobacteriacee: includ E. coli şi salmonele care sunt marii vinovaţi pentru intoxicaţiile alimentare. Cel mai semnificativ din familia enterobacteriaceelor este tipul klebsiella, care este responsabil de anumite infecţii pulmonare. În Quebec au fost raportate de mai mulţi ani, ici şi colo, apariţii bruşte de infecţii cu E. coli şi salmonele, fără să se poată preciza cauza acestora, sau sursa, în afara unei lipse de igienă sau a unei filtrări neadecvate a apei potabile. Şi astfel dosarul a fost clasat şi aruncat la coş. Cauză naturală, zice-se!
http://www.necker.fr/anapath/elem/patho_respiratoire/nodules_multiples.html

5 – Serratia marcescens: un microb patogen periculos care este considerat drept o cauză posibilă a unor maladii mortale cum ar fi pneumonia, meningita şi endocardita bacteriană. Există rapoarte făcute publice care semnalează că una dintre cele mai periculoase experienţe a fost pulverizarea de Serratia marcescens deasupra oraşului San Francisco. În zona golfului, au fost pulverizate chiar 5.000 particule/minut. Pe măsură ce se dezvoltă, aceşti microbi sunt uşor de reperat, datorită unei substanţe de culoare roşiatică pe care o produc. Deşi militarii nu au făcut niciodată multe studii după aceste experimente, statisticile rezultate în urma unora din aceste studii au arătat că aproape fiecare locuitor al oraşului a fost infectat cu acest organism experimental. Retrospectiv, acum că o parte din aceste informaţii sunt desecretizate, s-a demonstrat că, în perioadele care au urmat pulverizărilor, au fost raportate de 5-10 ori mai multe infecţii decât în mod normal. Serviciile secrete canadiene au publicat aceste informaţii privitoare la experienţele biologice din San Francisco din 1950 pe site-ul lor. Pe scurt, putem spune că armata a infectat în mod criminal cu Serratia marcescens populaţia oraşului San Francisco pentru a măsura, chipurile, eficacitatea unui atac bio-terorist. Ca urmare a acestei experienţe, s-a declanşat o epidemie de pneumonie şi a murit o persoană.

Acest patogen bacteriologic este foarte rezistent la antibioticele utilizate în mod obişnuit. Pentru ca un antibiotic să poată distruge o bacterie sau să-i împiedice creşterea, trebuie ca el să poată penetra membrana acesteia, pentru a atinge bacilul. Acest proces este foarte dificil de realizat, datorită rezistenţei deosebite a microbului.
6 – Streptomicine : streptomicetele sunt folosite pentru a produce majoritatea antibioticelor utilizate în medicina umană şi veterinară. Ele sunt utilizate, de asemenea, ca agenţi anti-parazitari în cazul ierbicidelor şi al imunosupresoarelor. http://micron.ac.uk.index.htm
7 – Enzime restrictive: folosite în laboratoare de cercetare pentru a tăia şi a recombina ADN-ul. O asemenea enzimă despică ADN-ul, creând o deschizătură care permite inserarea segmentelor dorite, înaintea recombinării finale.
8 – Eritrocite: globule roşii umane. Au fost studiate la microscop eşantioane culese în exterior cu un filtru HEPA în regiunea Santa Fe, în New Mexico. În mai multe reprize, şi pe o perioadă care se întinde pe trei ani, Clifford Carnicom şi echipa sa au descoperit, cu consternare, globule roşii în eşantioanele culese. Cele mai bune analize, provenind din surse diferite, continuă să afirme că particulele biologice descoperite sunt chiar eritrocite.
Refuzul Serviciului american de Protecţie a Mediului de a identifica anumite materiale fibroase şi biologice din eşantioane demonstrează clar că ei sunt la curent cu ce se petrece. Pentru a vedea fotografiile acestor celule, vizitaţi pagina http://www.carnicom.com/bio10.htm
9 – Alţi bacili, bacterii şi mucegaiuri toxice capabile să provoace maladii cardiace, encefalită, meningită, precum şi dificultăţi respiratorii şi maladii gastrointestinale acute.
10 – BCTP uleios: aerosol lichid care seamănă la aspect cu laptele smântânit, considerat ca un decontaminant biologic.

Aparent, el poate distruge bacilul cărbunelui, antraxul şi sporii acestuia. Este un antibiotic cu utilizări variate. Se afirmă că nu este dăunător pentru plante şi că are proprietăţi de insecticid. Dar pentru utilizarea internă în cazul oamenilor este recomandată o soluţie naturală... De teama unor atacuri biologice teroriste, este sigur că armata a vrut să facă încercări cu acest agent antibiotic şi decontaminant.

Astfel, s-a pulverizat pur şi simplu o bacterie benignă în aer, într-o regiune dată, şi apoi a fost dispersat BCTP-ul pentru a se vedea câţi oameni ar fi fost afectaţi de bacteria în cauză.
http://www.mail-archive.com/ctrl@listserv.aol.com/msg27875.html
11 – Bariu: sărurile solubile de bariu sunt toxice pentru mamifere. Ele sunt absorbite rapid de sistemul gastrointestinal şi se depun în muşchi, în plămâni şi în oase. Comunitatea medicală nu oferă nicio informaţie asupra efectelor pe termen lung ale bariului în organismul uman.
Programele au fost menţinute secrete chiar de către EPA (Agenţia de Protecţie a Mediului), care a ascuns agenţiilor de mediu calificate că aceste subproduse ale agenţilor biologici sunt nocive şi ilegale, sub pretextul confidenţialităţii informaţiilor.
12 – Aluminiu sub diferite forme: este utilizat din plin ca reflector, conductor şi absorbant de umiditate. Făcând parte dintre particulele regăsite în mari proporţii în substanţele care intră în componenţa dârelor morţii (chemtrails-uri), vă oferim în articolul următor informaţii mai aprofundate pe tema efectelor sale secundare şi toxice la oameni şi la animale.

Otravirea populatiei

Share


Cum ne afectează în această formă aluminiul sănătatea
De multă vreme, unii medici şi oameni de ştiinţă au avertizat instituţiile de sănătate şi populaţia cu privire la efectele dăunătoare pentru sănătate ale aluminiului şi fluorului, şi de asemenea ale fluorurilor. Şi, cu toate acestea, încercaţi să găsiţi la o farmacie sau într-un supermarket o pastă de dinţi care să nu conţină fluorură. Greu! Acum, întrebaţi-vă de ce? Există sute de pagini de documentaţie cu privire la aceste două produse, la efectele lor nocive, şi la motivul pentru care trebuie să ne debarasăm de ele. Şi totuşi, în SUA populaţia este contaminată cu ele de cincizeci de ani!
Chiar mijloacele de informare în masă au difuzat ştirea că apa de la robinetele americanilor conţine doze de aluminiu care depăşesc de 30 de ori norma acceptată... Dar acceptată de cine, pe ce criterii? Gradul de intoxicaţie? Şi în cazul în care consumăm aluminiu în fiecare zi, oricât de puţin, care este doza de saturaţie de-a lungul anilor? În anul 1994 şi în 1996, Institutul Naţional al Sănătăţii şi de Cercetare Medicală din Franţa (INSERM) comunicase deja primele rezultate ale cercetărilor sale. Dar, în ciuda unor avertismente serioase, toate acestea au fost apoi curând date uitării.
Prezenţa aluminiului în apa de robinet este rezultatul utilizării de sulfat de alumogel în staţiile de epurare, în momentul operaţiunii de aşa-zisă „floculare“, care vizează purificarea apei de anumite impurităţi şi particule argiloase mai cu seamă. Ar putea fi utilizate alte produse la fel de eficace şi inofensive, dar costul ar fi mai mare. În plus, prezenţa aluminiului nu se limitează numai la apa de robinet, el regăsindu-se, de asemenea, în ambalajul cutiilor de bere şi de băuturi carbogazoase, în foliile de ambalare, în caserole, în tuburile de sosuri şi de pastă de dinţi, în ustensilele de bucătărie... Impactul economic şi sanitar al unei confirmări a studiului citat mai sus ar fi catastrofic...
Presiunea lobby-urilor marilor firme, de exemplu Péchiney, unul dintre principalii producători francezi de aluminiu, Lyonnaise des Eaux sau Vivendi (fosta Générale des Eaux) explică numărul redus al studiilor realizate de diferitele ministere responsabile. Péchiney este o firmă a cărui capital majoritar este deţinut de acţionari instituţionali francezi (21,9%) şi străini (48%), ca şi Suez-Lyonnaise des Eaux (30%; 30%) şi Vivendi (24,5%; 45,6%). Panica bursieră pe care ar provoca-o o confirmare a efectelor nocive ale aluminiului asupra sănătăţii publice ar semna condamnarea la moarte a acestor mari grupuri, datorită evadării capitalurilor care ar fi astfel provocată.
Dar Suez-Lyonnaise des Eaux este acţionar cu 34,5% al lanţului de televiziune M6 şi cu 25% al TPS. Vivendi deţine 52,6% din Télé Monte Carlo şi 34% din Canal+, care deţine el însuşi 70% din Canal Satellite.
Iată o dovadă a pericolului pe care îl reprezintă controlul mijloacelor de comunicare în masă de către marile grupuri industriale. Francezii nu vor descoperi niciodată adevărul cu privire la efectele aluminiului dacă se vor mulţumi să privească Le vrai journal (ştirile) pe Canal+...

Pericolele ce sunt cel mai adesea nebănuite ale fluorului
Fluorul a apărut în anii 1950, când i se făcea publicitate ca unui element de progres în lupta împotriva cariilor şi a plăcii dentare. El a fost introdus în compoziţia pastelor de dinţi şi în reţeaua de distribuţie a apei curente pe post de antiseptic (acid hexafluorosilicic).
Dar acumularea pe termen lung a acestei substanţe determină efecte nefaste în materie de sănătate: distrugerea smalţului dinţilor; dezvoltarea unor boli precum osteoporoza; tulburări cardiace şi psihice şi chiar afecţiuni genetice.
Efectele toxice ale fluorului în doză mare sunt evidente, dacă ne gândim că el intră în compoziţia insecticidelor şi a bactericidelor. În ceea ce priveşte efectele sale psihice, ele au fost demonstrate de savanţii germani aflaţi în solda lui Hitler. Al treilea Reich a transmis ordin uzinelor chimice I. G. Farben din Frankfurt să producă fluor în cantitate mare. Acesta era amestecat în apa potabilă destinată prizonierilor din lagărele de concentrare, cu scopul menţinerii disciplinei în lagăre, prin intermediul efectelor sedative ale fluorului.

În zilele noastre, aluminiul şi fluorul sunt aproape peste tot...
Numărăm pe piaţă mai mult de şaizeci de tranchilizante, mai mult sau mai puţin puternice, în funcţie de proporţia de fluor pe care ele o conţin.
Concentraţia maximă autorizată în apa de la robinet este de 1500 μg/l (micrograme pe litru), dar ea este sistematic depăşită.
Recent, a fost introdus pe piaţă un nou material de obturare a cariei dentare, Definitul (pus la punct de firma Degussa din Germania). Acest material, atenţie, răspândeşte ioni de fluor în gură! Puterea financiară colosală a industriilor chimice şi farmaceutice şi monopolul lor asupra a numeroase sectoare economice din multe ţări, le asigură acestora în prezent controlul tuturor oamenilor şi statelor, printr-o dezinformare permanentă a marelui public, prin finanţarea propriilor lor laboratoare de cercetare şi prin mituirea persoanelor coruptibile din sferele înalte ale puterii.
Un prim exemplu: Bayer (Germania), al 14-lea grup farmaceutic mondial în 1997, activează în cinci sectoare de activitate: produse agricole, produse organice, produse farmaceutice, produse industriale, polimeri.
Al doilea exemplu: Sanofi (Franţa), al 18-lea grup farmaceutic mondial în 1997, este sub controlul lui L’Oréal (19,4%) şi al grupului ELF (35,1%)... un grup care are relaţii „intime“ cu statul.
Atunci când fluorul şi aluminiul intră în contact cu organismul uman, ele produc o reacţie de degenerare a celulelor nervoase, osoase şi musculare.
Adevărul este că fluorul este unul dintre produşii secundari în procesul de fabricaţie a aluminiului şi s-a urmărit să se scoată, într-un fel sau altul, bani şi din aceste deşeuri fluorurate.
Lobby-ul industrial şi financiar a plătit, deci, fabricarea unor studii care atestă în mod fals faptul că produsele fluorurate ar fi nevătămătoare, fiind scoase în evidenţă efectele lor benefice în doză mică. La fel s-a procedat şi în cazul aluminiului.
Propaganda oficială funcţionează. L’Express (nr. 2482, februarie 1999) voia să liniştească apele prin articolul lui Vincent Olivier: „Trebuie să ne fie clar: nu riscăm să murim bând apă de la robinet.“ Dar ce credit poate fi acordat unei reviste care este proprietatea firmei Havas, absorbită ea însăşi de Compagnie Générale des Eaux (Compania Generală a Apelor) (devenită Vivendi pe 15 mai 1998)?
Fluorurarea generalizată este, până la proba contrarie, doar o formă de control social, prin intermediul efectului sedativ pe care ea îl provoacă. Interesele în joc în această privinţă sunt enorme, iar efectele sanitare şi psihice extrem de grave sunt şi ele semnificative. Faptul că utilizarea fluorului şi aluminiului nu încetează să se amplifice din anii 1950, şi aceasta în condiţiile unei indiferenţe generale, în ciuda numeroaselor avertismente lansate de către persoane calificate în această direcţie, demonstrează chiar foarte bine eficacitatea acţiunii sedative a fluorului, care anihilează spiritul critic al imensei majorităţi a oamenilor.
Prin dezinformarea întreţinută cu privire la aceste subiecte atât de importante, masele de oameni sunt menţinute în ignoranţă şi pasivitate.
Această situaţie serveşte numai interesele celor care deţin puterea economică şi politică, altfel spus, ale „iluminaţilor“ care conduc din umbră secta satanică mondială a Francmasoneriei.

Cum şi de ce ne afectează aluminiul, în această formă, sistemul nervos
În studiile făcute pe animale s-a constatat că aluminiul blochează acţiunea potenţială sau descărcarea electrică a celulelor nervoase, reducând astfel activitatea sistemului nervos. Ne imaginăm efectul pe care aceasta l-ar putea avea asupra unei întregi populaţii. Adăugaţi aici undele radio de joasă frecvenţă de 10 gigawaţi (10 miliarde de waţi!) ale unui sistem precum HAARP, care împânzesc ionosfera şi care pot să fie reglate la frecvenţe precise pentru a manipula gândurile, emoţiile şi reacţiile oamenilor. (Pentru a afla mai multe cu privire la proiectul HAARP, citiţi cartea Angels Don’t Play this HAARP (joc de cuvinte – La această HAARP(ă) nu cântă îngerii).
Adăugaţi la aceasta microundele şi undele scalare şi aveţi un cocktail Molotov cu care este obţinut controlul total (cu trimitere la MK ULTRA – MK fiind iniţialele de la Mind Kontrol, Controlul Minţii). La sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, numeroşi membri ai S.S. au fost deportaţi, sau mai degrabă duşi în SUA, sub acoperirea proiectului Paperclip, cu scopul ca America să-şi însuşească tehnologiile şi ştiinţa pe care naziştii le-au moştenit de la extratereştrii cenuşii, în schimbul unor experienţe făcute pe unii oameni. (vezi pe yogaesoteric.net articolul Operaţiunea Paperclip a dus în SUA 1600 de oameni de ştiinţă nazişti).
Pentru a înţelege mai bine efectele, să vedem şi nişte explicaţii de ordin ştiinţific. Nu este necesar să reţinem denumirea sau să înţelegem acţiunea fiecăruia dintre aceste elemente, ci să realizăm situaţia de ansamblu, obţinând astfel o nouă cunoaştere care leagă revelaţiile între ele. Cei care înţeleg acest limbaj ştiinţific vor fi bucuroşi să vi-l explice.
Aluminiul are un efect neurotoxic care poate fi la originea unor demenţe degenerative, al unor fragilizări osoase sau accidente cardiace, mialgii şi probleme musculare: el se acumulează în creier, oase şi muşchi. Numărul de persoane atinse de boala Alzheimer este proporţional cu cantitatea de aluminiu din apa potabilă.
Aluminiul descarcă electric celulele nervoase, reducând activitatea sistemului nervos. El inhibă enzime importante la nivelul creierului (Na-K-ATP-ază şi henokinaza). El poate, de asemenea, inhiba asimilarea unor importante substanţe chimice produse de creier (dopamină, norepinefrină şi 5-hidroxitriptamină, altfel spus serotonina).
Care este acţiunea serotoninei? În cursul anilor 1970 şi 1980, Sicuteri şi colaboratorii săi au demonstrat că serotonina (5-hidroxitriptamina sau 5-HT) are un rol preponderent în combaterea migrenei. Informaţii mai pe larg la adresa: http://www.amlfc.com/Pages/Congres_71/resume_bellavance.html.

Efectele aluminiului, în această formă, asupra organismului uman
Aluminiul, prin toxicitatea lui, generează pierderi de memorie, pierderi de coordonare, confuzie şi dezorientare. Vorbind de memorie, maladia Alzheimer nu exista înaintea anilor ’40 - ’50. Persoanele în vârstă deveneau uneori senile şi mai vorbeau fără noimă, dar nu era vorba de demenţă, ca în cazul acestei noi maladii a secolului XX. Dar faptul că aluminiul este o cauză a producerii amestecului plăcilor beta-amiloide şi neurofibrilare (NFT) şi a demenţei în maladia Alzheimer (AD) este probat de studii realizate de Wisniewski, Klatzo, Terry & Pena în 1965, care au demonstrat că injectarea, la animale, de compuşi ai aluminiului induce formarea de NFT. Acesta nu este un zvon al unor conspiraţionişti paranoici care navighează pe internet, cum ar vrea să ne facă să credem slugile din mass-media ale „iluminaţilor“ satanici.
Un site de vizitat cu privire la cercetările asupra pericolelor aluminiului este:
http://www.holmestead.ca/chemtrails/aluminium.html
Publicaţia Santé Canada afirmă pe site-ul său http://www.hc-sc.gc.ca/francais/vsv/produits/cuisiner.html că, în medie, organismul oamenilor absoarbe aproximativ 10 miligrame de aluminiu pe zi, acestea provenind mai ales din alimente. Doar unul sau două miligrame provin din ustensilele de bucătărie.
Conform standardelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, un adult poate suporta absorbţia în organism fără pericol a mai mult de 50 miligrame de aluminiu în fiecare zi. Dacă însă cumulăm otrăvurile pe care le înghiţim zi de zi, observăm că aceste limite sunt stabilite doar de ochii lumii, pentru a nu jena interesele marilor corporaţii. OMS este controlată, şi ea, de secta mondială a Francmasoneriei, şi caută să ne convingă, printre altele, că trebuie să fie vaccinaţi toţi locuitorii de pe Pământ! S-a văzut care a fost rezultatul „binefăcător“ al acestei vaccinări în Africa şi în cazul homosexualilor: propagarea SIDA pretutindeni în lume...

Vaccinurile şi aluminiul
Aluminiul este responsabil şi pentru miofasciita macrofagică. Această curioasă boală a fost descrisă în 1998 de R. Gherardi la congresul WMS (World Muscle Society, o societate mondială pluridisciplinară ce se ocupă de domeniul neuromuscular) care s-a ţinut în Antalya (Turcia).
O comunicare a autorului acestui prim articol, în colaborare cu membrii Grupului de studiu şi de cercetare asupra maladiilor musculare dobândite, a adus clarificări importante cu privire la originea acestei boli. Analiza, realizată prin metode fizico-chimice, a incluziunilor conţinute în macrofagele prezente în muşchii afectaţi, a permis să se descopere că elementul constitutiv esenţial este aluminiul.
Or, aluminiul este utilizat drept adjuvant în vaccinurile împotriva hepatitelor virale A şi B. OMS a fost sesizată cu privire la această problemă pentru a se avea în vedere o modificare a compoziţiei vaccinurilor care conţin aluminiu.
Dar până când aceste măsuri vor fi luate în considerare de „experţii“ lor, dacă vor fi vreodată luate în considerare, pentru a fi apoi adoptate, câte persoane vor mai fi vaccinate, mai ales copiii? Vaccinul hepatitei B este cel mai suspect dintre toate...
Reticenţele pe care le au din ce în ce mai mulţi faţă de OMS, faţă de companiile farmaceutice şi faţă de vaccinare sunt mai mult decât justificate.
Tot mai multe site-uri denunţă ferm aceste organizaţii şi campaniile lor de vaccinare (de exemplu, www.conspiration.cc). Aluminiul inhibă activitatea intestinală şi, ca urmare a acestui fapt, poate fi cauza unor colici severe. Iar dacă este combinat cu bacterii sau cu viruşi specializaţi, cum se petrece în cazul dârelor morţii (chemtrails-uri), rezultă epidemii de gastrită cum nu s-au mai văzut niciodată. Bizar!
Deja în America s-a anunţat o gripă care este însoţită de o gastrită severă. De fapt, nu numai în America, ci în toate ţările care sunt pe lista de pulverizări de substanţe chimice otrăvitoare planificate de cei ce conduc din umbră Statele Unite şi statele aflate sub tutela sau protecţia directă a NATO.
Se ştie că în cele trei zile care urmează unei pulverizări deosebit de puternice, populaţia expusă este afectată de o serie de maladii respiratorii. Unii fac pneumonie, alţii răcesc sau manifestă simptome asemănătoare gripei. Totul contribuie la prăbuşirea funcţiilor sistemului imunitar. Cazurile de meningite şi de encefalite s-au înmulţit, de asemenea, în corelaţie cu îndesirea dârelor morţii (chemtrails-uri).
Cum majoritatea maladiilor rezultate nu răspund la antibiotice, se crede că ele au cauze virale. Asemenea viruşi ar putea fi retroviruşi, cum ar fi adenovirusul utilizat în electroterapia genetică.

Unele idei ce sunt demne de reţinut
• Există modalităţi prin care cei curioşi sau sceptici pot verifica singuri, cu ajutorul unor filtre şi al unor analize de laborator, ce substanţe intră în componenţa dârelor morţii (chemtrails-uri).
• Mijloacele de comunicare în masă sunt deţinute şi controlate de către marile grupuri industriale care profită în mod direct de pe urma otrăvirii noastre continue. De aceea nu vom afla niciodată din mass-media adevărul despre experimentele şi manipulările ale căror victime suntem, şi nici despre efectele secundare ale substanţelor nocive şi ale aditivilor alimentari pe care aceste companii le introduc pe piaţă.
• Printre substanţele cele mai nocive pe termen lung pe care le ingerăm zilnic fără să ştim se numără aluminiul şi fluorul, care ne afectează sistemele nervos, osos şi muscular, ne reduc capacităţile psihice şi mentale şi provoacă maladii grave precum Alzheimer.

sursa : yogaesoteric.net

miercuri, 2 februarie 2011

secretul despre 666, transformare si 2012

vindecare cu chi kung