BLOGGER TEMPLATES AND MySpace 2.0 Layouts »

luni, 10 ianuarie 2011

Raiul pe pamant

Azi am primit uni din multele mesaje mass, so here it is( si apoi imi spun parerea):

"Printr-o persoana de maxima incredere am aflat ce a declarat un membru PD-L, in urma unei sedinte cu usile inchise. Persoana in cauza este credincioasa si drept urmare, a hotarat sa plece din partid. S-a primit un "mesaj" de la E. Barosso cum ca in doi-trei ani, populatia Romaniei trebuie sa scada cu 4 milioane. Pentru aceasta, de la 1 ianuarie se vor introduce in paine si produsele de panificatie saruri de plumb, cadmiu si altele. Cele mai multe victime vor fi din randul pensionarilor. Chiar daca pare incredibil, TREBUIE sa stim si sa actionam in consecinta! Solutia este sa nu mai consumam paine din comert si sa folosim faina din surse "bio"….deocamdata! Dumnezeu sa ne apere!"

celealte mesaje au fost despre multele incercari a masoneriei sau a nu stiu cui din umbra ca sarareasca populatia prin vaccinuri sau aditive daunatoare in mancare precum monoglutamatul, sau fluorul si clorul din apa sau cianurile din sare, chemtrailsurile de la avioane, antenele de telefonie prin care se transmit mesaje subliminale, la fel subliminalele din reclame la televizor si radio, precum si mesajele subliminale din piesele muzicale...samd
parerea mea ... nu ma bag in polemici, o fi adevarat sau n-o fi si nici nu ma gandesc la toate chestiile astea.
Unde este fum este si foc sau poate va fi....mm sau a fost... sau cineva face glume proaste...
deci ..parerea mea... dincolo de faptul ca o fi fum sau foc sau ambele.. oameni se sperie, o parte din ei pt ca cealata parte n-are cum sa se sperie pt ca este inca in somn profund si viseaza la averi si blondine si piscine si jipane...frumoase chestii.
Acum ma adresez celor care sunt cat de cat treji si traiesc in realitatea dincolo de dorintele false si egoistice.
NU AVETI CUM SA DARAMATI INDUSTRIA TELEFOANELOR, A MASS MEDIEI SI A RECLAMELOR, NICI SA DOBORATI AVIOANELE SI NICI SA TINETI POST NEGRU DE ACUM INCOLO....
CE PUTETI FACE: SUNTEM FACUTI DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI DUMNEZEU, ORICUM CORPUL ESTE PROIECTAT SA FIE PERFECT, CEA MAI SOFISTICATA MASINERIE CARE A EXISTAT VR-O DATA .. DA! SI CARE O SA EXISTE...
MASINERIE CARE POATE EVOLUA SPRE BINE SAU..EH.. AICI DEPINDE DE NOI TOTI, DE RELATIILE INTRE NOI, STRESUL SI CHESTIILE NEGATIVE PE CARE NI LE FACEM SINGURI SI PE CARE LE ACCEPTAM DOAR DE A DRACU CE PUTEM FI...
SI DESPRE PSIHIC NICI SA NU POMENESC... POSIBILITATI INFINITE (DA , TOT DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI : ) DIN PACATE INCA SUNTEM IN STADIUL DE 3-5% DIN CAPACITATEA MAXIMA .
Ma gandesc aum la vietile unor sfinti, cum nu mancau cu zilele, n-au baut apa sau au baut din mlastini si prin simpla rugaciune a supra apei sau mancari, dispareau bacteriile si apa devenea potabila, sau traiau dintr-o bucata de prescura zi de zi mult timp.
ASA CA IN LOC SA VA PANICATI SAU SA VA RESEMNATI CA NU PUTEM FACE NIMIC....PUTETI SA FACETI LUCRURI MICI PT VOI SI PT CEI APROPIATI... DE LA VIATA SANATOASA, SPORT SI PLIMBARI IN NATURA,SAU CE ESTE BUN SIVA IMPLINESTE. SI IN LOC DE DRACI IUBITI-I PE CEIALTI, SUINT SANSE MARI BINELE CU BINE SA SE INTOARCA, CHIAR DACA NU IMEDIAT.
PORNITI VALUL SCHIMBARILOR MICI, SI DE LA VOI CATRE RESTUL SI DE LA RESTUL UN TZUNAMI PUTERNIC DE SCHIMBARI BUNE, VIATA SANATOASA SI RELATII INTERUMANE IN LOC DE ANIMALICE.
O PERSOANA SANATOASA SI ECHILIBRATA EVOLUEAZA SPRE PERFECTIUNE SI N-O POT ATINGE NICI VIRUSII NOI COMPUSI, NICI OTRAVURILE IN MANCARE, NICI CHEMTRAILSURILE, NICI SUBLIMINALELE PT DEPRESIE SAU AGRESIVITATE SAU STIU EU CE..
DAR TREBUIE FACUT PRIMUL PAS SI PASIND CU HOTARARE STOICA PANA SI CEIALTI INCEP SA PASEASCA CU VOI.
SCHIMBARILE CARE O SA APARA VA LAS SA VI LE IMAGINATI
va doresc o plimbare a vietii placuta, si sa va gasiti punctul de echilibru, de aolo incepe evolutia!!!
p.s comentarii sfaturi neintelegeri sau pareri diferite .. tao_kungfu@yahoo.com

0 comentarii: